fbpx

Înființare SRL

Societatea cu Răspundere Limitată

Ce este un SRL

Societatea cu răspundere limitată sau SRL așa cum o știm cu toții, este o formă juridică destul de avantajoasă ale cărei obligații sociale sunt garantate cu patrimoniul social, iar asociații sunt obligați numai în limita capitalului social subscris. Capitalul social minim stabilit de lege este 200 de RON însă poate fi fixat de către asociați în funcție de nevoile societății. Poate fi retras după înființarea firmei.

Un SRL se poate constitui prin asocierea a doi sau mai mulți asociați pentru a desfășura o activitate comercială, urmând ca aceștia să împartă profitul și să răspundă pentru obligațiile sociale în limita aportului lor.

Se poate constitui și prin aportul unui singur asociat, acesta va fi deținătorul tuturor părților sociale. Asociatul unic poate fi o persoană fizică sau o persoană juridică.

La înființarea unui SRL, la fel ca toate firmele va fi plătitoare de impozit pe venitul microîntreprinderilor, respectiv 3% din încasări. În momentul înființării firmei, aceasta va fi neplătitoare de TVA.

Ulterior se poate solicita înregistrarea în scopuri de TVA la cerere sau după depășirea plafonului de TVA de 300.000 RON.

Înființare SRL

Oferta noastră de înființare SRL

500 RON + taxe (+taxe Registru)

Redactarea completă a documentației de înființare SRL
Depunerea dosarului electronic la Registrul Comerțului
Monitorizarea dosarului până la primirea actelor
1 Lună de consultanță post-înființare
Prima lună de contabilitate gratuită

Taxe Notariale (aproximativ) 180 RON
Taxa Registrul Comerțului 122 RON

Sevicii-Înființare-SRL

Înființare firmă 100% digital, ieftin, rapid și sigur!

Înființează acum în doar 3 pași simpli

Pasul 1

Contactează-ne folosind formularul de contact de mai jos sau la telefon 762 401 560

Pasul 2

Ne trimiți documentele necesare la adresa contact@expertcontabiltim.ro

Pasul 3

Îți pregătim dosarul cu documentele necesare și îl depunem online la Registrul Comerțului

    Te rog dovedește că ești om selectând casa.

    Abonare newsletter

    Informare GDPR

    În scopul procesari mesajelor, cererilor și a onorarii acestora, SC KS Expertcont 17 SRL prezentă online prin intermediul site-ului web expertcontabiltim.ro colectează datele personale ale clienților, respectiv numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de email, în conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date.

    Distribuie