KS EXPERTCONT 17 SRL

Servicii de contabilitate și înființari firme în Timișoara

Firma de contabilitate KS EXPERTCONT 17 SRL cu sediul pe strada Aurel Cosma nr 45A, Moșnița Veche (vezi pe maps) este înregistrată la CECCAR sub numărul A 0013656 pentru activități de contabilitate și servicii conexe.

Societatea noastră este condusă în activitatea pe care o desfășoară de principiile esențiale ale profesiei, și anume: independență, integritate, obiectivitate și, în principal, competență.

Firma noastră de contabilitate a luat naștere din dorința de a fi alături și de a ajuta cât mai mulți antreprenori să-și atingă obiectivele propuse și din dorinţa de a demonstra că se poate și altfel, că se poate lucra cu profesionalism, corectitudine și seriozitate!

Echipa noastră tânăra și experimentată de contabilitate ne-a ajutat să ne atingem obiectivul propus – servicii de contabilitate de calitate. Creșterea într-un ritm dinamic a portofoliului de clienți confirmă competență noastră profesională și calitatea pentru orice tip de servicii de contabilitate.

Un singur gând ne însoțește, să fim mereu alături de clienții noștri prin comunicare și implicare pentru a le asigura un suport real și eficient că și mediu de dezvoltare.

despre-noi

Totul pentru succesul dumneavoastră!