Curs de contabilitate primară în Timișoara

Ești junior în domeniul contabilității sau te ocupi în cadrul companiei de partea de contabilitate ?

Înscrie-te la cursul de contabilitate primară și învață cum să ții evidența documentelor financiar – contabile. Vei câștiga experiență lucrând la spețe practice de contabilitate, vei dobândi încredere în tine și vei face pasul următor în domeniul contabilității.

Cursul este destinat persoanelor care doresc să înceapă o activitate economică, a antreprenorilor la început de drum sau celor care lucrează în domeniu și doresc informații noi!

În data de 04 noiembrie 2023 organizăm primul nostru curs , cu titlul: Cursul de contabilitate primară.

● Cursul se va desfășura la sediul nostru din Moșnița Veche, strada Aurel Cozma, nr. 45a și va avea o durata de 6 ore.

● Tariful de participare este de 500 lei / participant.

● Cursul va fi susținut de Karla Pop, expert contabil formator, iar partea practică va fi susținută de un economist contabil cu experiență.

Teme abordate la curs:

● Informații teoretice despre contabilitatea primară;

● Informații practice despre documentele financiar contabile, veți învăța să întocmiți corect documentele contabile de baza (facturi, chitanțe, ordine de plata, registru de casă, jurnal de bancă);

● Veți învăța să completați documente privind particularitățile contabilității de gestiune privind stocurile ( NIR, bon de consum, lista de inventariere, proces verbal de transfer, fișa de magazie etc.);

● Veți opera toate documentele contabile primare de baza în softul contabil SAGA;

● Veți învăța să emiteți o factură către clienți din softul contabil SAGA;

● La finalul cursului veți primi diplomă de participare.

curs de contabilitate primara

Cine suntem?

Suntem KS EXPERTCONT 17 SRL, o echipă pasionată de ale contabilității și datorită pasiunii noastre și cunoștințelor acumulate am hotărât să împărtășim și cu voi experiențele noastre.

Misiunea noastră este de a sprijini clienții copleșiți de acte și partenerii să își atingă visurile, lăsând o amprentă pozitivă asupra cifrelor.

Ne bucurăm că ne întâlnim cu voi, ne bucurăm să contribuim la evoluția fiecărui antreprenor și vă așteptăm ca să deslușim cifrele din spatele afacerilor pentru a înțelege cum ne putem dezvolta împreună.

Înscrie-te la cursul de contabilitate primară

Pentru înscrieri sau alte detalii vă rog să completați formularul de mai jos, sau puteți să ne scrieți pe email contact@expertcontabiltim.ro ori direct pe whatsapp la telefon 0762 401 560.


Informare GDPR

În scopul procesari mesajelor, cererilor și a onorarii acestora, SC KS Expertcont 17 SRL prezentă online prin intermediul site-ului web expertcontabiltim.ro colectează datele personale ale clienților, respectiv numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de email, în conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date.